Cotxet vs. motxilla

En un dels nostres viatges a Egipte, on venien el nostre fill amb 5 anys i la nostra filla de 18 mesos, fins el darrer moment vam estar dubtant si prendre cotxet o motxilla per transportar la nena. Finalment (i en contra de tots els nostres principis) vam optar per ambdós.


El cotxet: Si bé ja havíem estat en diverses ocasions en aquest país i ja teníem clar que precisament no és un model de supressió de barreres arquitectòniques, vam optar pel cotxet per tal que la nostra filla pogués fer alguna becaina, sobretot a l’hora de sopar. Un error, és clar, perquè normalment aguanta més que nosaltres (i ho poden confirmar alguns dels companys de creuer...).



La motxilla: el tema de prendre una motxilla va sorgir de casualitat. Quan eren nadons havíem tingut una motxilla de Baby Björn que mai ens va resultar gaire pràctica ja que ens donava molta calor tan als grans com als petits i mai ens vam plantejar comprar una altra motxilla quan ja no els servia la que teníem. Les motxilles per nens a partir de 10 kg. resulten “aparatoses” si no ets un apassionat del trekking i només les utilitzes de manera puntual. Però una bona amiga acabava de comprar una motxilla que li havien recomanat i ens la va oferir pel viatge.
.
.
L’el·lecció “in situ”: va ser senzilla. El cotxet ens el van perdre a l’aeroport d’Aswan en el vol d’anada... O sigui que vam tirar de motxilla tot el viatge i, francament, va anar perfecte. Tant que mai més hem tornat a prendre cotxet de viatge (però també cal considerar que els nostres fills ja caminen, quan es va amb nadons és una altra història).

El resultat: la motxilla ens va anar tan bé que l’hem acabat comprant, és una meravella: lleugera perquè és tota de tela, molt còmoda en descarregar tot el pes de la criatura a la cadera i no a les espatlles, uns 90€ de preu de compra i, sobretot, la criatura pot anar a davant, darrera o de costat i es pot plegar i guardar en la bossa de mà que portem normalment. Per si a algú li interessa, és de la marca Ergo Baby i nosaltres la vam trobar al Toys‘r’us.



Del cotxet mai més no en vam saber res, malgrat la reclamació que vam fer a l’aeroport d’Aswan (a les 3 de la matinada i amb l’ordinador espatllat). Va ser una llàstima perquè era un cotxet que ens havia donat un rendiment fantàstic ja era lleuger, la criatura podia dormir-hi totalment horitzontal i protegida del sol i amb un preu d’uns 150€. Era el model Lite Way de Chicco i pels motius abans esmentats era infinitament millor que qualsevol Mclaren.

Algun dia Egyptair ens pagarà aquests 150€ del cotxet i ens n’anirem a sopar amb el nostre agent de viatges de capçalera, que s’ho ha guanyat de sobres...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cada comentari és un motiu més per continuar amb aquest bloc. Siguin benvinguts!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...