Ruta 1000 Alcassabes. 00 Per anar fent boca

Hem tornat de la ruta de les mil alcassabes, casbes, kashbes...o la ruta de les 1000 fotos, com diuen la nostra família. Ha estat un viatge al·lucinant amb els nostres fills de 3 i 6 anys. Deixo aquesta primera presentació per anar fent boca i la vaig desenvolupant a mesura que pugui, inshallah!



Mil gràcies a tots els qui m'han donat un cop de mà per a preparar aquest viatge, però molt especialment a Pablo Muñoz (www.viajarpormarruecos.blogspot.com) i a Marta Leonor Vidal (www.eldiwan2010.blogspot.com) als qui envio una forta abraçada.

Índex d'entrades publicades "Ruta 1000 Alcassabes"

5 comentaris:

  1. Wow Bertika!!
    Només veure aquestes fotos ja m'imagino en aquesta terrassa meravellosa de la foto, assaborint un tè de menta, o circulant per aquesta carretera impossible!!
    Per cert, a la Marta i el seu blog ja els coneixia, però acabo de descobrir el blog d'en Pablo Muñoz que em serà molt útil quan prepari el viatge a Marroc (encara no sé quan, però hi aniré, i tant si hi aniré)
    Espero amb candeletes el relat del vostre viatge!!
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Hola Bertika!

    Me alegro de que hayan disfrutado del viaje y esperamos esas entradas del blog.

    Un abrazo!

    ResponElimina
  3. Lourdes:
    Ves buscant un forat per anar al Marroc, t'encantarà. Però ves cap al sud... no hi ha color... I quan ho facis, compta amb la meva ajuda! Aniré publicant a mesura que la tropa m'ho permeti.
    Una abraçada!

    Marta,
    Un fuerte abrazo también para ti, que también pusiste tu grano de arena en mi viaje. Las entradas iran apareciendo lentamente, como siempre...
    Saludos!

    ResponElimina
  4. Hola Bertika.
    Fantástico Blog y maravillosas fotos. Más que ver la imagen del lugar o la escena, transmites la sensación que éste produce. Enhorabuena.-
    Un abrazo

    ResponElimina
  5. Hola Pablo,
    Viniendo de ti...es un gran halago. Muchas grácias.
    El mérito de las fotos, sin embargo, no es del todo mío, sinó que mi compañero tiene una parte de culpa muy grande.
    Saludos.

    ResponElimina

Cada comentari és un motiu més per continuar amb aquest bloc. Siguin benvinguts!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...