Allotjament a El Jadida

En la nostra primera visita a El Jadida (i l'única en la qual hi hem dormit, la nostra idea inicial en sortir d’Essaouira en direcció nord per la costa atlàntica va ser allotjar-nos a Oualidia, però en arribar i veure que era alguna mena de festa local ja ens va fer pensar que això seria impossible. Vam continuar el camí fins a El Jadida i un cop allà vam buscar on dormir. Opcions en hotel convencional n’hi ha algunes, Ibis entre elles (on està clar que hauríem d'hacer anat...), però està clar que som “masokes” i buscàvem alguna cosa una mica diferent dins la ciutat portuguesa, a ser possible. Vam anar parar a un lloc que demostra que el num. 1 del TripAdvisor no és “paraula de Déu”...



MAISON D’HÔTES DE LA CITÉ PORTUGAISE

Adreça: N° 9 Rue 8 Cité Portugaise - 24000 El Jadida - Marroc

Telèfon: +212 523 34 12 31
Email: Jacky.Bourgogne@wanadoo.fr
Preu: 420 DH per una habitació quàdruple sense esmorzar

 

(clicar sobre les imatges per ampliar-les)

SITUACIÓ: Molt ben situat a l’interior de la ciutat portuguesa, on cal prendre el carrer principal i cap a la meitat de la seva longitud està indicat on cal girar a la dreta. No té pèrdua.

ARQUITECTURA: Casa tradicional portuguesa amb un petit pati interior on hi ha l’escala i un lluernari. Des d’aquest pati s’accedeix a les habitacions i banys comuns. Decorada amb bona intenció i cuidant els detalls (i quants detalls hi havia...), encara que per gustos els colors... i quins colors! La casa té una terrassa al seu nivell superior que no resulta especialment atractiva i una sala a la planta baixa que tampoc convida gaire a entrar-hi.

SERVEI I NETEJA: La propietària és de tracte força distant i un noi que hi havia (imaginem que era el fill...) va ser més servicial i atent i ens indicà diversos indrets on anar a menjar i ens facilità un plànol de la ciutat. La neteja, però, era impecable.

HABITACIÓ: Habitació a la segona planta amb un llit de matrimoni i un sofà-llit per als nens. Decoració extremadament kitsch i la presència d’un lavabo (rentamans) de coure bastant deteriorat al costat del llit li donava “un aire força luxuriós”...

BANY: Comú per a diverses habitacions, però va ser exclusiu per a nosaltres perquè érem els únics hostes. Ben acondicionat i molt correcte amb una gran dutxa. 

RESERVA: No teníem reserva prèvia i ens hi vam dirigir directament a preguntar. Tampoc teníem ganes de buscar més. 

ALTRES: És un lloc poc indicat per anar-hi en família i, en ser els únics hostes, no tinc gaire clar quin tipus de públic és el que utilitza aquest allotjament.


Massoquisme a part, la propera vegada que parem a El Jadida i ens hi quedem a dormir, ho farem a l'Ibis Budget, a peu de platja i amb un preu inmillorable.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cada comentari és un motiu més per continuar amb aquest bloc. Siguin benvinguts!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...