"El Mirall" de Catalunya Ràdio

Una vegada més hem d'agrair que es faci difusió del nostre espai de viatges en família. Ens han trucat de "El Mirall", el programa de la Marta Romagosa a Catalunya Ràdio que s'emet cada dia de 13:00 a 14:00. El programa d'avui parlava de viatges en família i s'han posat en contacte amb nosaltres perquè el nostre bloc els ha semblat molt interessant, sobretot pel fet d'intentar treure ferro al fet de viatjar amb nens.

Per la nostra part, qualsevol iniciativa que serveixi perquè les famílies s'animin a viatjar serà sempre benvinguda. Ha estat un plaer poder-hi parlar, respondre a les seves preguntes i explicar la nostra típica anècdota dels nens malalts a Fes... Així, hem posat el nostre granet de sorra a l'importància de conviure amb pares i germans en un context diferent.

Us deixo el link al podcast per si teniu curiositat, tot i que em fa moltíssima vergonya. La meva intervenció es produeix a partir del minut 11:25.


4 comentaris:

  1. Genial Bertika! FELICITATS, ho has fet super bé!!!!! :)

    I tota la raó, relaxar-se una mica és la clau, i treure ferro a l'assumpte de viatjar al nord d'Àfrica, que la gent té massa por i no passa absolutament res! Al revés, és tan bonic! A més, és riquesa pels nens i és fantàstic això d'estar "malalts de viatge"...quina sort que tenen els teus fills!

    Per cert, quina veu més bonica que tens!

    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Ja veus, sóc súper-mediàtica!!! Jejejejejeje.
    Quina vergonya... A mi no m'agrada gens la meva veu, precisament, però és el que hi ha , la que venia de sèrie...

    El que em sembla sorprenent és que tingui interès sentir parlar algú que viatja amb els seus fills des de petits, quan això hauria de ser el més normal. De tota manera, alguna cosa està canviant en aquest tema, hi ha força gent que darrerament m'escriu emails preguntant-me coses per anar de viatge amb els seus fills. I jo encantada de respondre, clar!

    Els meus fills reien molt ahir quan els vaig posar el podcast de l'entrevista, es sentien protagonistes.

    Una forta abraçada i mercès pel comentari!

    ResponElimina
  3. nenaaaa que guai!!! Felicitats!!!!!
    M'ha agradat molt, tota una professional, sí senyora!
    Super ben explicat, i per la part que em toca, mersi per trencar una llança a favor de la imatge del Marroc... com tu dius, allà també hi ha nens! Per cert que la Salma també es va posar malalta allà, amb 11 mesos i a casi 40º... però com tu dius, visita del metge, medicaments i tira milles, el mateix que faríem aquí!
    A seguir en la mateixa línia, d'aquí dos dies, autògrafs a dojo!
    Una abraçada,

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Georgina!
      Efectivament, has donat ben bé en el clau del tema... allà també hi ha nens! Amb el tema de les malaties me'n vaig ben tranquila, la veritat, després de veure quantes farmàcies hi ha i com n'estan d'assortides. Pensa que vam trobar l'equivalent del Dalsy i de l'Augmentine i pel que fa a l'apiretal, encara s'ho munten millor, era en uns petits sobres que només s'han de diluir en aigua, així que amb la calor ni es fan malbé ni res. En la darrera visita en vaig comprar més perquè em resulta més pràctic que el potet amb líquid, jeje.
      Una abraçada,

      Elimina

Cada comentari és un motiu més per continuar amb aquest bloc. Siguin benvinguts!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...