Allotjament a Taroudant

Només hi hem fet nit una vegada, però proper cop que passem per Taroudant en plena canícula ens rascarem una mica més la butxaca en l’allotjament perquè les opcions bones són cares... i si de les econòmiques vam escollir la millor... com deurien ser les altres!! Tot i això, aquest allotjament em va produir una gran sensació de tristesa, pequè tenia un potencial excel·lent... però una gestió pèssima.RIAD TAROUDANT PALMIERS

Telèfon: +212 028 85 45 07

Email: riadtaroudantpalmiers@hotmail.com

Preu: 400 DH (36€) per una habitació quàdruple sense esmorzar 

 
 
 

(clicar sobre les imatges per ampliar-les)


SITUACIÓ: Dins de la medina, però amb molt fàcil accés en cotxe i parking propi (cal preguntar a recepció i ells t’obren la tanca).


ARQUITECTURA: Edifici de planta baixa i rectangular amb habitacions al voltant d’un gran pati-jardí ben cuidat (a semblança dels nostres claustres). El lloc té un gran potencial i es nota que no hi ha cap mena d’interès en treure’n partit. Podria ser un lloc increïble perquè les habitacions tenen sortida directa al pati, on cada habitació te una taula i cadires per poder llegir una estona o seure a fer una mica de pic-nic. Però està molt deixat i els plàstics transparents que folren les taules no ajuden gaire a donar confort.


SERVEI I NETEJA: Servei del tot despreocupat i, si bé no es pot dir que estigués ni molt net ni molt brut, l’aspecte general era de deixadesa.


HABITACIÓ: Enorme, amb un llit de matrimoni i dos llits individuals. Espartana a més no poder, gairebé monacal, amb el sostre a més de 4 metres d’alçada no contribuïa gens a donar caliu.


BANY: Gran i amb dutxa, però el lleixiu no l’havia vist en anys.


RESERVA: La vam fer via mail sense problemes. En arribar tenien constància de la reserva i no vam tenir cap sorpresa. Malgrat això, a la sortida els encarregats van intentar cobrar-nos més del que havíem pactat fins que els vaig ensenyar el mail amb la confirmació del preu. Típica situació on guanya qui té la cara més dura.


ALTRES: WIFI gratuït al pati. El lloc pertany a una associació per a l’ajuda dels infants i els seus beneficis es destinen a la millora de les seves condicions.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cada comentari és un motiu més per continuar amb aquest bloc. Siguin benvinguts!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...