Gracies penedesfera!

Just quan erem al Marroc fent la ruta de les mil alcassabes es van posar en contacte amb mi des de la Penedesfera per tal de concertar una petita entrevista a Radio Vilafranca on parlés del blog i de viatjar amb nens. Em va fer pànic i vergonya alhora, però hi vaig accedir encantada per tal col.laborar amb aquesta iniciativa blocaire d'en Daniel Garcia Peris. L'entrevista es va emetre el dia 28 de març.

Estant aquests dies de nou al Marroc en una nova aventura familiar, m'han fet arribar l'enllaç de la presentació del blog a la Penedesfera i també de l'entrevista. Els deixo per si algú vol fer el xafarder:

http://www.danielgarciaperis.cat/2011/06/30/tips-de-viatges
http://blip.tv/daniel-garcia-peris/tips-de-viatges-28-3-11-5311184

Gràcies per la paciència!!!

1 comentari:

  1. Ya oi la entrevista y estoy muy de acuerdo con tus opiniones de que no se viaja con niños muchas veces por prejuicios. Dejando aparte lugares desaconsejados por motivos sanitarios o condiciones de viaje duras para los peques, creo igual que tu, que se descartan a priori muchos destinos perfectamente viables para hacer un viaje por libre en coche alquilado por poco conocimiento de las condiciones reales del pais, de su infraestructura alojativa o hasta por prejuicios infundados hacia la poblacion local. Tu misma has podido comprobar que en paises como Marruecos, lejos de ser un handicap, la poblacion local valora muy positivamente el viaje en familia y tratan de ayudar a los viajeros con niños. Y que los niños si que disfrutan del viaje. Enhorabuena y sigue compartiendo tus experiencias que ayudaran a muchos viajeros.

    Un abrazo

    ResponElimina

Cada comentari és un motiu més per continuar amb aquest bloc. Siguin benvinguts!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...