Allotjament a Algeciras

Durant el procés de preparació del nostre primer viatge en cotxe al Marroc, la recerca d’allotjament a Algeciras va ser la darrera i ens va agafar una mica cansats. L’oferta en allotjaments de preu mitjà és poc nombrosa i en trobar aquest aparthotel nou de trinca vam decidir de deixar de buscar perquè té les poques condicions que necessitàvem: ben situat i amb un preu raonable. I, a sobre, impecablement nou. Com diu el meu fill “el millor hotel del viatge, llàstima que fos el primer dia...".

NH ALGECIRAS SUITES

Adreça:       Malta, 1 - 11204 Algeciras
Telèfon:      95 663 97 48
Email:        nhalgecirassuites@nh-hotels.com
Preu:          76,50€ per un apartament de 4 places
Links:         Web de l’hotel - Crítiques al Tripadvisor



 
(clicar sobre les imatges per ampliar-les) 

SITUACIÓ: Situat just a davant del port, a pocs metres de la seva entrada, i molt a prop de “El Corte Inglés” (molt útil a l’hora d’anar a fer la compra per fer el sopar al propi apartamento). S’accedeix a l’hotel molt fácilmente seguint les indicacions de la web. Per més referències comparteix edifici amb l’hotel AC Algeciras.

ARQUITECTURA: Edificació nova del 2011 amb espais comuns amplis i lluminosos. Apartaments molt ben distribuïts, funcionals i equipats amb tot detall.

SERVEI I NETEJA: Impecable, tant el servei com l’estat de l’habitació. Personal de recepción atent, amable i ràpid.

CLIMATITZACIÓ: Sí, aire condicionat i calefacción per bomba de calor.

HABITACIÓ: S’accedia al nostre apartament per una gran sala amb cuina. Sofàs de cuir blanc, TV LCD enorme, cuina equipada amb rentavaixelles, rentadora-assecadora, nevera, etc… Habitació principal al costat de la sala i una segona habitación amb un altre llit doble. Impressionant la TV plana que girava i donava servei a la sala i a l’habitació principal. En arribar no hi havia menatge de cuina i, després de sol·licitar-lo a recepción, ens el van portar complert en pocs minuts i interessant-se per si necessitàvem quelcom d’especial per als nens.

BANY: No excesivament gran però molt ben equipat. Nou, impecable i decorat amb bon gust contenia barnussos, sabatilles i assecador de cabell, apart de totes les “amenities” habituals.

RESERVA: vam reservar via mail sense cap mena de problema, tot fàcil i sense sorpreses a l’arribada.

ALTRES: Disposa d’un petit parking compartit amb l’hotel veí (AC Algeciras), però es tracta d’una zona tranquila on no és difícil d’aparcar al carrer.


Altres opcions que teníem per si tot fallava:

Hotel Alboran Algeciras
Adreça: C/ Alamo, s/n - 11205 Algeciras - Cádiz (España) 
Telèfon: 956 63 28 70 
Email: reservasalgeciras@hotelesalboran.com 
Preu: 69€ triple ; 85€ quadruple ; 3,30 € esmorzar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cada comentari és un motiu més per continuar amb aquest bloc. Siguin benvinguts!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...