Castanyada 2010. 01 Davant l'amenaça del Halloween

M'encanta fer no només una castanyada, sinó moltes i així col·laborem a allunyar el Halloween de casa nostra, que avui ja he sentit que en un "tot a cent" hi havia unes garlandes amb unes aranyes que serien molt xules per la castanyada.
La preparació en mans de l'expert: el meu sogre

Per nosaltres la castanyada és quelcom que no es celebra un únic dia. De fet, la nit del 31 d'octubre a l'1 de novembre només es diferencia de les "altres" castanyades perquè mengem panellets. Però als nens els encanten les castanyes i als avis els encanta fer-les.... total... que ens passem ben bé un mes i mig fent castanyes cada cap de setmana.

I és que aquest any anem força tard.... entre que hem estat força ocupats d'ençà que va començar el mes.... que vam ser al Marroc el cap de setmana passat.... avui ens hem adonat que encara no havíem menjat castanyes! He posat els moniatos al forn en un intent fallit, perquè aquest forn no és el de casa i a l'hora de menjar encara no estaven cuits, i hem baixat al jardí a fer algunes castanyes.

MMMMMMMM......

Després, com sempre, acompanyats de la família i una mica de moscatell hem anat fents els típics comentaris: aquest any sí que es pelen bé, que si és perquè primer s'han de cremar amb flama i després deixar-les fer a poc a poc, que depèn de la varietat de castanya, etc.

1 comentari:

  1. Dan ganas de comer castañas yaaaaaa, que buena pinta tienen.

    Saludos viajeros

    ResponElimina

Cada comentari és un motiu més per continuar amb aquest bloc. Siguin benvinguts!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...