Castanyada 2010. 02 La Castanyada oficiosa i la oficial

Aquest any la castanyada l'hem celebrat "gairebé" tres vegades... tot per maca de quòrum... o per excés, segons es miri. Hem tingut una feinada fent panellets, ens hi vam estar gairebé 4 hores el divendres per la tarda i de 1,5 kg d'ametlles ens van sortir 3 safates ben maques! El meu esforçat fill em va ajudar moltíssim amb els de cafè i els de melmelada de pruna.


Els panellets de pinyons a mig fer

La primera castanyada del cap de setmana va ser amb la part de la família que no podia assistir a la "castanyada oficial" del dia 31 a la nit, que és la tradicional. En aquest sopar hi ha hagut panellets, però no castanyes. La segona l'hem fet amb els amics, també amb panellets, però sense castanyes. La tercera, i oficial, ha estat el dia indicat, el 31 d'octubre al vespre amb la família disponible per a l'event, i hem fet les castanyes a la barbacoa, els moniatos al forn i ens hem menjat la safata de panellets acompanyada de moscatell.


No estan malament, no?

2 comentaris:

  1. Ay los panellets, un manjar que me apasiona, pero......¡¡¡Maldito colesterol!!!.
    Buen blog, y buenas fotos.
    Salut i sort

    ResponElimina
  2. Muchas grácias, Gildo.
    Tengo que confesar que a mi no me gustan los panellets...pero me encanta hacerlos. O sea que mi colesterol, al menos por este lado, está a salvo.

    Saludos.

    ResponElimina

Cada comentari és un motiu més per continuar amb aquest bloc. Siguin benvinguts!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...