Marroc amb avis i nens: 01 Marrakech

Dia 1      Girona - Marrakech

El nostre vol procedent de Girona va arribar a Marrakech a les 14:30 i, passats els tràmits d'estrangeria, el nostre transport ens recollia a la porta de l'aeroport per deixar-nos a prop de Jmaa-el-Fna tal com havíem acordat. Així, considerant que anàvem poc carregats d'equipatge (una motxilla o una petita trolley cada adult) vam anar xino-xano cap al Riad, que ja coneixíem i sabíem perfectament on era. Vam fer un perfecte llançament de motxilles sobre els llits i a les 16:30, previ pas dels nens pel lavabo, vam sortir a passejar, l'únic objectiu de la tarda.

Primera parada: un suc de fruites al "Bakchich cafe" per mitigar l'única sensació de calor que vam tenir en tot el viatge i, després, un prolongat passeig pels souks. Vam fer el passeig estàndard per quan hem d'ensenyar la medina a algú: pujar per la Rue Semmarine fins al Museu, baixada pel souk de les babutxes, pujada per la Rue Mouassine fins la zona dels tintorers i visita d'alguns Funduq (antics caravansars transformats en tallers artesanals) per acabar a la "Fnaque Berber" a fer una beguda fresqueta.

Sopar d'hora:  a les 19:30, a Dar Mimoun, el nostre restaurant favorit per sopar a la medina i un passeig entre les parades-restaurant de Jmaa-el-Fnaa. L'únic moment en què ens vam agobiar de tot el viatge: massa gent, una quantitat exagerada de gent que mai havíem vist a aquelles hores.

Darrera parada: a la "Pâtisserie Al Jawda", molt a prop del Riad, per carregar de pastissets i iogurts artesans amb fruites. I després, a matar una estona a la terrassa del riad fent els honors a les nostres compres, que l'endemà toca matinar.


Tips de consells:

  • Transfer des de l'aeroport: ferma defensora de l'autobús i usuaria dels taxis en moltes ocasions, un dels meus darrers descobriments és que els serveis de transport que ofereix aquesta web són molt econòmics, còmodes i formals. Us ho recomano, sobretot si, com era el nostre cas, aneu en grup.
  • Mapa llocs d'interès: a força d'estar per la medina de Marrakech i de preparar les estades d'alguns amics i familiars, he acabat preparant aquest mapa amb llocs d'interès a la medina, que es classifiquen en tres categories (llocs útils, llocs per menjar, llocs per visitar). Us animo a veure'l perquè hi ha moooooolta informació.
  • Souks de Marrakech: explicar què s'hi pot trobar i on es pot trobar ens podria portar diversos dies. Tanmateix, us deixo aquest link a les entrades que vam publicar la primera vegada que vam visitar Marrakech amb els nostres fills on hi ha explicacions que us poden resultar útils, sobretot si és la primera vegada que visiteu la ciutat.

Per altres entrades i consells del mateix viatge: cliqueu aquí


2 comentaris:

  1. Esto de la crónica por entregas.... Nos dejas con la miel en los labio.- Gran idea la del mapa con los puntos de interés, pero te has olvidado uno fundamental ¿Dónde estan los puestos de caracoles? . Es lo más importante de cada ciudad, ya sabes.- Un abrazo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cierto, Pablo!!! Im-per-do-na-ble!!! Ya está corregido el gran error!!! Acabo de poner las paradas de caracoles más turísticas de Jmaa-el-Fna y la que más gusta a mis queridos amigos caracoleros. Ya sabes, en esta materia yo disfruto simplemente viendo como disfrutáis vosotros, jeje.

      Debo reconocer, sin embargo, que sólo sé dónde están las paradas en Marrakech y en Chaouen. En otras ciudades las he visto pero, como no son santo de mi devoción, no he retenido el sitio exacto. Sin embargo en Chaouen tenemos pruebas gráficas de mis hijos hinchándose a caracoles. Curioso eso de la genética...
      Un fuerte abrazo!

      Elimina

Cada comentari és un motiu més per continuar amb aquest bloc. Siguin benvinguts!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...